DSC03249.jpeg

Happy Birds

Bearers of Good Vibes

Het Happy Bird Universum

In 2008 werd de soort in het wild ontdekt en uitgebreid bestudeert door de bioloog en avonturier Burt Feelgood. In het baanbrekende essay "My Life with a Happy Bird" beschrijft Feelgood het leven en gedrag van de Happy Bird in zijn natuurlijk habitat. Het geheim van elk Happy Bird lag volgens Feelgood in hun optimistische expressie. Doorheen de jaren leerde hij te communiceren met de vogels via gedachten en kwam tot de conclusie dat deze soort -door hun blik- in staat is om mensen de zogenaamde "Good Vibes" te bezorgen.

 

In 2019 verdween Feelgood echter van het toneel. Vermoed wordt dat hij dit via de achterdeur van datzelfde toneelhuis deed. Thans wordt zijn werk en onderzoek verder gezet door keramist Manu Van Steenbergen. 

 

Elke Happy Bird is een unieke vogel die volgens de regels van de kunst gevangen, gekneed en getraind wordt met als enige doel Uw leven aangenamer te maken. Bij thuiskomst vergt deze vogel geen verder onderhoud, voeding of training. Eenmaal op zijn gemak zal de Happy Bird vrij snel oogcontact zoeken en via gedachten met u gaan communiceren. In het begin zal dit wat stroef en onwennig aanvoelen. Het zal echter de basis vormen van een levenslange en trouwe vriendschap. 

DSC03247.jpeg
 
DSC03251.jpeg

"Beter één Happy Bird in Uw hand dan tien in de winkel"
Manu Van Steenbergen